Missie en visie

Maatoplossing door kennis en ervaring

Missie

Wij komen dagelijks bij huurders over de vloer voor snel, vakkundig en marktconform onderhoud aan hun woning. Wij zijn hét gezicht van de corporatie en gaan op een betrokken manier met huurders om. We kijken breder dan alleen de klus die we doen: sociale problemen, misstanden of andere ernstige zaken signaleren we en geven we door aan onze collega’s. Dit doen we natuurlijk ook voor technische of bouwkundige gebreken die we zien. Zo houden wij de onderhoudskosten laag, het werk leuk en de klanttevredenheid hoog. VOC is een van de initiatiefnemers voor het keurmerk voor onderhoudsbedrijven, Eye For Quality.

Visie

Wij streven er naar, door middel van het ondernemend uitvoeren van dagelijks onderhoud, het wooncomfort duurzaam te verbeteren zonder de betaalbaarheid voor onze huurders onder druk te zetten. Ons doel is om in 2025 de huurderstevredenheid over reparatie-  en mutatieonderhoud voor 90% minimaal een 8,0 te scoren.

Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie voor onderhoud delen. Persoonlijke ontwikkeling, goede arbeidsomstandigheden en –voorwaarden zijn hierbij voor ons van belang. Samen bieden we onze huurders en de corporatie ongekende meerwaarde.